LeBron James priznao: Pušio sam marihuanu!

 
 
LeBRON JAMES (24), jedna od najvećih zvijezda najjače košarkaške lige svijeta, NBA lige, otkrio je da je teško podnio iznenadnu slavu kao tinejdžer, kao i da je pušio marihuanu.

Igrač Cleveland Cavaliersa je te povjerljive informacije otkrio u knjizi pod imenom "Shooting Stars" koju zajednički potpisuju on sam i Buzz Bissinger, a koja otkriva njegov košarkaški i medijski uzlet od srednjoškolskih dana u Ohiju, pa sve do danas.

James se pojavio na naslovnici Sports Illustrateda kao 17-godišnjak, a prema njegovim riječima to mu je razdoblje u životu bilo jako turbulentno.

"Postali smo (članovi momčadi Ohija) jako umišljeni kreteni, ja pogotovo, ali sami smo si krivi za to. Ali krivi su bili i odrasli koji su nas tretirali kao zvijezde i onda podmuklo gledali našu autodestrukciju", stoji među ostalim u Jamesovoj knjizi.

Slavni košarkaš također je otkrio da je sa suigračima u Ohiju pušio marihuanu jedne večeri u hotelskoj sobi u Akronu, te je tako u kratkom razdoblju postao drugi vrhunski američki sportaš kod kojeg je otkriveno uživanje opojnih sredstava.

Podsjetimo, početkom godine je osvajač 14 olimpijskih zlata, plivač Michael Phelps, fotografiran kako pali staklenu lulu ispunjenu također marihuanom.

Pročitajte više