LeBron: Mogućnost oboljenja od raka me ozbiljno prestrašila

NAJKORISNIJI košarkaš osnovnog dijela NBA lige prošle sezone, LeBron James (24), objasnio je u razgovoru za The Plain Dealer kako se osjećao ranije ove godine kada je nakratko mislio da boluje od raka.

Zvijezdi Cleveland Cavaliersa liječnici su u siječnju ove godine otkrili izraslinu na desnoj strani njegove čeljusti. Iako su liječnici od početka vjerovali da nije riječ o malignoj izraslini, u to nisu bili sigurni, pa su se čekali nalazi biopsije.

"Brinuo sam se naravno, kao i moja obitelj, ali vjerovao sam liječnicima. Bilo mi je drago što je sezona već krenula, pa sam mogao misli usmjeriti na košarku", rekao je James.

"Nastojao sam se ne brinuti. Ali kada postoji opasnost od raka, naravno da se morate brinuti. Međutim liječnici su me uvjeravali da će sve biti u redu i ja sam slušao profesionalce", dodao je ponajbolji košarkaš današnjice.

Liječnici su na kraju srećom bili u pravu, a James je uspješno operiran početkom lipnja, tri dana nakon eliminacije Cavaliersa iz finala Istočne konferencije od Orlando Magica.

Pročitajte više