SMRT KOBEA BRYANTA

LeBron se oprostio od Kobea: Tvoje naslijeđe sad je moja odgovornost

Foto: Getty Images

LEBRON JAMES u mnogočemu je nasljednik Kobea Bryanta. Od njega je u 2010-ima preuzeo epitet najboljeg košarkaša na svijetu, na ljeto 2018. prešao je u LA Lakerse i postao njihov prvi superstar nakon Mambina odlaska u mirovinu, a samo jedan dan prije tragedije prestigao ga je na trećem mjestu ljestvice strijelaca svih vremena u NBA ligi.

Iako je uvijek brzo reagirao na sve aktualnosti, trebao je vremena da sabere misli i složi suvisao oproštaj od legende, kolege, prijatelja, brata.

"Nisam spreman, ali evo. Čovječe, sjedim tu i pokušavam napisati nešto za ovu objavu, ali svaki put kad pokušam, počnem opet plakati samo zbog pomisli na tebe, nećakinju Gigi i prijateljstvo/vezu/bratstvo koje smo imali! Doslovno sam čuo tvoj glas u nedjelju ujutro prije nego što sam iz Philadelphije krenuo natrag za L.A. Ne bih ni u milijun godina mogao pomisliti da će nam to biti posljednji razgovor ikad. WTF!! Srce mi je puknulo, slomljen sam, brate moj!! Volim te, veliki brate. Moje srce je uz Vanessu i djecu. Obećavam ti da ću nastaviti tvoje naslijeđe! Toliko si nam svima značio ovdje, pogotovo Naciji Lakersa i moja je odgovornost da stavim ovo sranje na svoja leđa i nastavim. Molim te, daj mi snage s neba i pazi na mene! Želim toliko toga još reći, ali ne mogu, sad nisam u stanju. Dok se ponovno ne sretnemo, brate!! #Mamba4Life, #Gigi4Life", napisao je James na Instagramu.

Pročitajte više