Barcelona

Legenda Barcelone brani Messija: Leov stav i kvalitete ne smiju se preispitivati

Foto: Getty Images

LEGENDARNI vratar Barcelone Victor Valdes branio je u razgovoru za radio RAC1 bivšeg suigrača Lionela Messija. Argentinac je prošlog petka objavio kako će ostati u Barceloni još godinu dana, do isteka ugovora, nakon što je potvrđeno kako zainteresirani klub ove sezone mora platiti 700 milijuna eura odštete za njega.

Valdes, koji je 12 godina branio za Barcelonu, posebno se obračunao s mišljenjima kako će Messijev odnos prema igri i klubu biti drugačiji nakon ovoljetnih turbulencija.

"Patio sam jer se Leov stav i kvalitete ne smiju preispitivati. Pogodili su me komentari, ali znamo da to postoji u nogometu. Jako sam sretan što ga Barcelona ima priliku zadržati i nadam se da će joj Messi dati još mnogo sretnih trenutaka", kazao je Valdes koji je s Barcelonom osvojio tri Lige prvaka.

Barcelona novu sezonu započinje 26. ili 27. rujna domaćom utakmicom protiv Villarreala. Bit će to debi novog trenera Ronalda Koemana na klupi Barcelone koja u sezonu ulazi bez osvojenog trofeja iz prošle sezone.

Pročitajte više