Legenda bosanskog nogometa postaje Soudanijev trener?

Foto: Hina

IZBORNIK Alžira, srpski trener  Milovan Rajevac dao je ostavku nakon što je njegova reprezentacija na svom terenu odigrala 1:1 protiv Kameruna u prvom krugu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
 
Podsjetimo, pred 35.000 gledatelja za vodstvo Alžira zabio je Dinamov Soudani u sedmoj minuti, a izjednačio Moukandjo u 24. minuti. 
 
Navodno, ostavka srpskog trenera nije posljedica loših rezultata, jer 1:1 s Kamerunom sigurno nije podbačaj, a Alžir i dalje ima izgledne šanse za plasman u Rusiju. Alžirski mediji ističu kako je problem činjenica da Rajevac ima problem s jezičnom barijerom, a nagađa se da je dobio i bogatu ponudu iz Rusije.
 
Alžirski mediji odmah su se raspisali o mogućim nasljednicima srpskog trenera, a kao glavnog favorita vide najboljeg BiH nogometaša svih vremena i bivšeg izbornika BiH Safeta Sušića.
 
Sušić ima iskustva u plasiranju na Svjetsko prvenstvo, što mu je uspjelo s BiH koju je odveo u Brazil 2014., a preuzme li Alžir preostaju mu okršaji protiv Kameruna, Nigerije i Zambije. 
 
Također, kao potencijalni izbornik Alžira spominje se i Francuz Rolland Courbis, koji je donedavno sjedio na klupi Stade Rennaisa.
 

Pročitajte više