Legenda hrvatskog futsala opet na klupi Nacionala

Foto: Screenshot

LEGENDA hrvatskog futsala Robert Grdović vratio se za kormilo aktualnog hrvatskog prvaka Nacionala nakon uspješne epizode u slovenskoj ligi, gdje je na klupi Maribora osvojio dvostruku krunu i bio na korak do plasmana na Final Four Lige prvaka.

"'Razgovarao sam s predsjednikom kluba, Ivicom Đolom i dogovorili smo suradnju. Prije nekoliko dana pokušavali su me nagovoriti na povratak u Maribor, ali dao sam riječ i nisam je želio pregaziti," kazao je Grdović.
 

 
Ovoga ljeta klub je napustilo nekoliko standardnih igrača i Nacional će u novu sezonu ući s pomlađenom i domaćom momčadi.
 
"Složit ćemo momčad, što od hrvatskih igrača, uz neko inozemno pojačanje i uvjeren sam kako ćemo uz puno truda i rada biti u vrhu i hrvatskog futsala ali i da ćemo se dobrom igrom predstaviti u Ligi prvaka. Vjerujem da ćemo posložiti dobru momčad, a onda se uključiti u borbu za vrh. A tu će najopasniji konkurenti biti Split Tommy, Novo Vrijeme iz Makarske, Futsal Dinamo," poručio je Grdović, koji je u Nacionalu, prije uspješne slovenske epizode, pet godina obnašao trenersku funkciju. I u tih pet godina - osvojio je pet trofeja, od čega dva naslova prvaka.
 
Nacional će u Main Round Lige prvaka igrati u skupini E, a protivnici će mu biti francuski Garges Djibson, armenski FC Leo, te kosovski prvak Liburni.
 
Prvoplasirana momčad iz ove skupine ide u TOP 16 najboljih momčadi Europe.

Pročitajte više