LIGE PETICE

Legenda Liverpoola: Mane bi trebao biti prva napadačka opcija u ekipi

Foto: EPA-EFE

LEGENDA Liverpoola Jamie Redknapp, s 283 nastupa u crvenom dresu u razdoblju od 1991. do 2002. godine, kaže kako bi Sadio Mane trebao biti prva napadačka opcija Redsa, ispred Mohameda Salaha.

Senegalac igra fantastično u Liverpoolu, a na jednak način ušao je u novu sezonu. U prošlom kolu Premiershipa zabio je sjajan gol protiv bivšeg kluba, Southamptona, a također je bio jedan od strijelaca u 2:2 remiju protiv Chelseaja u europskom Superkupu, nakon čega su Redsi slavili na penale.

"Mane dokazuje da bi trebao biti prva napadačka opcija Liverpoola, ispred Salaha. 27-godišnjak pokazuje čaroliju na terenu i može igrati za bilo koju ekipu. Zabio je golčinu protiv Southamptona u prošlom kolu, a i statistika pokazuje njegovu učinkovitost. 

Nitko nije zabio više premierligaških golova od Manea u 2019. Nakon prošlog kola ima ih 15, a nijedan nije zabio iz penala. U posljednjih 30 utakmica Liverpoola, Mane ima 20 golova, Salah 12, a Firmino 8. Mane nikad nije igrao bolje za Liverpool", rekao je Redknapp Daily Mailu.

Pročitajte više