LEGENDA SE VRATILA StarCraft Remastered je i službeno vani

Slika: Blizzard Ent.

StarCraft Remastered, unaprijeđena verzija kultne igre napokon je ugledala svijetlo dana! Nakon više od 19 godina od izlaska originala StarCraftu je udahnut novi život.

>>NISU BILI SVJESNI DA STVARAJU FENOMEN Kultna igra ima novo lice
 
StarCraft Remastered donijet će brojne novitete, a fanovi će najlakše primjetiti zvučna i vizualna poboljšanja. Između ostalog, igra će biti integrirana u postojeću Blizzardovu aplikaciju i povezana s vašim profilom, a sav napredak u igri biti će spremljen na cloud. StarCraft Remastered bit će balansiran na 1.18 verziju Brood Wara. 
 
Noviteti stižu i u obliku različitih dodataka, ali i kampanje za jednog igrača. Kako bi se lakše odlučili je li StarCraft Remastered za vas ili ne, Blizzard je pripremio i poseban događaj u kojem će kultna lice StarCraft scene predstaviti igru. Voditelji će biti legendarna braća Plott, Sean i Nick poznatiji kao Day9 i Tasteless, a među pozvanim igračima su legende tog esporta, White-Ra, Ret, Artosis i InControl. Cijeli event možete pratiti na Day9 Twitch.tv kanalu, a program počinje oko 21:00.

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Pročitajte više