Legenda Uniteda: Uživam gledati Bilićev West Ham

Foto: Hina, Guliver Image/Getty Images

WEST HAM u nedjelju na Old Traffordu igra četvrtfinale FA kupa protiv Manchester Uniteda, jedinog velikana engleskog nogometa koji je ove sezone protiv Čekićara prošao bez poraza.
 
Na Old Traffordu su ove dvije momčadi odigrale remi bez golova, no samo je tek puka sreća i nevjerojatna dekoncentracija napadača West Hama spriječila Slavena Bilića da skine skalp i Van Gaalu te tako kompletira kolekciju.
 

No, sutra će Bilić imati priliku za popravni, a dolazi na noge momčadi koja je teško uzdrmana uvjerljivim porazom protiv Liverpoola u prvoj utakmici osmine finala Europa lige.
 
Slaven Bilić na pressici uoči utakmice nije želio pričati o slabostima Uniteda, smatrajući da bi to mogla biti opasna zamka za njegovu momčad, no zato je bivši napadač Uniteda i legenda kluba Andy Cole za službene stranice Manchester Uniteda itekako nahvalio igru West Hama i Slavena Bilića.
 
''U ovom trenutku sezone svaka je utakmica izrazito važna, a mi nismo u situaciji da ikoga podcjenjujemo, a pogotovo ne West ham. West Ham ove sezone igra briljantno i imaju nekoliko stvarno odličnih igrača. Napadačka su momčad i da vam budem iskren, uživam ih gledati. Doma ne igramo loše, no što to vrijedi kad nam dolazi West ham, koji ove sezone igra čudesno. Mučimo se u napadu, teško zabijamo, ali uvjeren sam da će to biti jedna odlična i uzbudljiva utakmica'', izjavio je Cole.
 

 

Pročitajte više