Legendarni Roberto Carlos mora u zatvor? Razlog je prebizaran

Foto: Guliver Image/Getty Images

JEDAN od najboljih lijevih bekova svih vremena, prvak svijeta s Brazilom i osvajač tri Lige prvaka s Realom, Roberto Carlos, mogao bi u zatvor na tri mjeseca zbog neplaćanja alimentacije.
 

44-godišnja ikona svjetskog nogometa nije plaćao alimentaciju bivšoj partnerici, Barbari Thurler, s kojom ima dvoje djece. Duguje joj oko 20 tisuća dolara, a brazilski mediji ističu kako je kao razlog neispunjavanja svojih obaveza Carlos naveo financijske probleme u kojima se nalazi. 
 
Carlosov odvjetnik vjeruje kako bivši nogometaš u zatvoru završiti neće, kako će se ova neugodna situacija ipak riješiti, no dogodili se pak to, slavni igrač neće biti prva brazilska zvijezda koja je zbog istog razloga završila iza rešetaka. Edilson, Brazilac koji je s Carlosom osvojio naslov svjetskog prvaka 2002., u dva je navrata bio zatvoren zbog neplaćanja alimentacije.
 
Roberto Carlos je nedavno postao otac po deveti put jer je njegova sadašnja supruga Mariana Lucon rodila kćer. Umirovljeni nogometaš obnaša dužnost ambasadora Real Madrida za Aziju i Oceaniju.
 

Pročitajte više