Legendarnom Brazilcu sud oduzeo luksuzne automobile

Foto: Getty Images / Guliver Image

JEDAN od najboljih nogometaša posljednjih 30 godina proživljava jako težak period. O Ronaldinhovom bankrotu nedavno su pisali svjetski mediji. Legendarni Brazilac kao da se još traži nakon završetka nevjerojatne karijere. Putuje svijetom i uz svog brata i agenta zarađuje snimajući razne reklame.

Međutim, sada je Dinho u novim problemima. Zajedno s bratom je prekršio zakon jer je gradio na zaštićenom prostoru. Nije zaštitio šumu, a na tom području je došlo i do odvodnjavanja, pa se dvojac našao pod budnim okom države.

Sud ih je kaznio, ali Ronaldinho nije platio pa je uslijedilo uzimanje njegovih vrijednih stvari s obzirom na to da na računu ima tek šest eura. Da, dobro ste pročitali. Cijelih šest eura...

No sud je našao način pa je Brazilac ostao bez luksuznih automobila, slika, televizora.... Također, državno odvjetništvo želi dokazati da Ronaldinho zapravo krije novce kako ne bi platio kaznu i da uopće nije u bankrotu.

Kako bilo, više bi bio korisniji pored terena gdje bi možda mogao pronaći nekog novog čarobnjaka s loptom jer mu u igri sa sudovima i odvjetništvom baš i ne ide dobro. 

Pročitajte više