HNL

Leko najavio susret protiv Varaždina: Spremni smo na sve

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

LOKOMOTIVU u petak očekuje gostovanje u Varaždinu. Trener zagrebačke momčadi Jerko Leko ukratko je najavio tu utakmicu i osvrnuo se na prošlu.

Za poraz su krive individualne greške

Podsjetimo, Lokomotiva je u subotu na domaćem terenu poražena od Rijeke, unatoč vodstvu 2:0. Branimir Cipetić zaradio je drugi žuti karton u 70. minuti i Rijeka je to iskoristila da preokrene rezultat u svoju korist.

"Ovaj poraz protiv Rijeke nam je nezgodno pao. Malo smo porazgovarali svi zajedno, znaju dečki da je problem bio u individualnim greškama. Šteta tog crvenog kartona, ali tu utakmicu smo već ostavili iza sebe. Moralno su dobri, vidi se na treninzima da smo spremni za ovo što nas čeka u Varaždinu", rekao je Leko.

Očekuje tešku utakmicu

Varaždin je u nedjelju osvojio bod kod Šibenika, ali zbog loših vremenskih uvjeta Leko nije mogao mnogo iščitati iz te utakmice. Očekuje loše vremenske uvjete i sutra.

"Teren će vjerojatno biti loš, vrijeme je smrznuto. Prilagodit ćemo se tome i nadam se pozitivnom rezultatu u Varaždinu. Iako je u Šibeniku teško bilo vidjeti išta, s obzirom na buru i uvjete, Varaždin izgleda dosta dobro i kompaktno. Vraćaju im se neki igrači koji su im falili zadnje kolo, ali na sve smo spremni i vjerujem da ćemo u petak opet pokazati dobru igru i da će nas nagraditi bodovima", izjavio je Lokomotivin trener.

Lokomotiva gotovo u kompletnom sastavu

Dok će Cipetić odrađivati kaznu nakon crvenog kartona u prošlom kolu, nakon suspenzije zbog žutih kartona vraća se Mateo Marić. Albanac Enis Čokaj upitan je zbog ozljede. "Ostali su svi na dispoziciji", dodao je Leko.

Utakmica je na rasporedu u petak s početkom u 18 sati.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više