Leonardo: Iznimno sam zadovoljan; Di Carlo: Sudac je bio na strani Intera

POGOCIMA Wesleyja Sneijdera i Samuela Eto'a nogometaši Intera slavili su 2:0 pobjedu kod Sampdorije kojom su, barem privremeno, došli do drugog mjesta ljestvice Serije A i na dva boda do vodećeg Milana.

Milan ima utakmicu "fore" koju će odraditi danas (ponedjeljak) protiv Napolija. Riječ je o derbiju 27. kola pred čiji je početak Milan vodeći, a Napoli drugoplasirani klub talijanskog nogometnog prvenstva.

"Ni za koga u toj utakmici neću navijati, ali remi bi bio najbolji rezultat za nas. Kako bilo, nevezano uz ono što će se dogoditi na San Siru, sljedeća tri kola mogla bi donijeti odluku o raspletu borbe za naslov prvaka. Ne želimo pritom napraviti krivi korak", kaže Leonardo, zadovoljan u nedjelju izborenom pobjedom.

"Iznimno sam sretan i zadovoljan, svi zaslužuju pohvale. Utakmica je bila teška, Inter već dugo nije ovdje slavio."

Točnije, prije nedjelje posljednju su pobjedu aktualni talijanski prvaci kod Sampdorije upisali 2007. godine.

Domenico Di Carlo, šef Sampdorijine struke, na drugačiji je način vidio utakmicu:

"Nezadovoljan sam sudačkim odlukama, posebice kod nekih slobodnih udaraca koji su otišli na Interovu stranu. Tako i s onim iz kojega je Sneijder zabio gol. U drugim slučajevima, kao kod prekršaja na Massimu Maccaroneu, nije se vodio istim kriterijem. Također, kod Sneijderovog udarca dao je znak za izvođenje dok smo još postavljali živi zid, odluka je to koja je svakako išla na Interovu stranu."

"Vraćamo se kućama s nulom na bodovnom kontu, ali zadovoljni načinom na koji smo odigrali susret."

Pročitajte više