Ligue 1

Leonardo: PSG pripada krugu klubova koji mogu dovesti Ronalda

Foto: EPA

IZ ITALIJE stižu informacije da bi Juventus mogao prodati Cristiana Ronalda, a sportski direktor Paris Saint-Germaina Leonardo je kazao da bi prvak Francuske mogao dovesti portugalsku zvijezdu.

Torinski klub narednog ljeta navodno planira prodati 35-godišnjeg napadača čiji ugovor istječe na ljeto 2022. godine.

"Danas u nogometu ne znate što se može dogoditi. Možda Ronaldo sutra ustane i kaže da želi igrati na drugom mjestu. Tko ga može kupiti? To je zatvoreni krug. PSG spada u taj krug. Radi se o prilikama, situacijama. Mi se moramo pripremiti za prijelazni rok i to činimo. Imamo svoje prioritete, svoje liste, ali nešto nepredvidivo se može dogoditi", rekao je Leonardo.

"Mi imamo dovoljno kapaciteta da prebrodimo krizu"

On ističe da je i PSG tijekom pandemije koronavirusa imao gubitke, ali da ima dovoljno velike kapacitete da prebrodi krizu.

"Prošle sezone smo izgubili između 15 i 20 posto novca, a ove sezone bit će još više. Ali iskreno, PSG ima kapacitete da prebrodi krizu. Drugi klubovi možda imaju više poteškoća da prebrode krizu, ali ovdje su ambicije uvijek enormne", kazao je Leonardo.

PSG je prošle sezone poražen u finalu Lige prvaka od Bayerna i sada radi na tome da ponovno ode što dalje u tom natjecanju. Klub već radi na produljenju ugovora Neymaru i Mbappéu.

Pročitajte više