TRANSFERI

L'Equipe otkriva Neymarovu sudbinu. Moguć scenarij koji nikome neće odgovarati

Foto: EPA-EFE

POTVRDE da Neymar više neće zaigrati za PSG sve su glasnije. Sada se oglasio i ugledni te uvijek dobro upućeni L'Equipe, koji direktno donosi:

"Neymar je odigrao svoje za PSG."

Francuzi navode da je pariški klub umoran od sapunice s brazilskom zvijezdom koju je prije dva ljeta od Barcelone kupio za 222 milijuna eura, što je i dalje svjetski rekord.

>>> Sport: Neymar poduzeo drastične mjere, PSG postavio Barceloni ultimatum

Situacija se mora riješiti hitno, do 10. kolovoza, a Katalonci svim silama žele spustiti cijenu ofenzivca. Za to su, nije tajna, spremni dati Ivana Rakitića i Phillipea Coutinha uz određenu svotu novca. Riječ je, navodno, o 30 milijuna eura.

PSG to ne želi. Jučer smo prenijeli informacije katalonskog Sporta i pet solucija koje bi kreirale Neymarov povratak u redove prvaka Španjolske.

Francuzi žele 180 milijuna eura do 10. kolovoza pa ako Barcelona to ne uplati, Neymar bi trebao ostati u PSG-u. Samo, tada bi mogao biti skroz izvan momčadi i plaću primati gledajući utakmice s tribina.

Bio bi to prilično poražavajući epilog za sve tri strane.

Neymar inače ne želi pristajati na ucjene kluba i ne misli ispunjavati svoje obveze dok god mu ne odobri transfer. Postojala je ideja da Neymar za PSG odigra još jednu sezonu pa u ljeto 2020. ode kamo poželi, međutim njemu se ta ideja baš nije svidjela.

Sada odbija igrati utakmice i trenirati s ostatkom momčadi.

Pročitajte više