transferi

L'Equipe: PSG je spreman prodati Neymara

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAJSKUPLJI nogometaš svih vremena, brazilska superzvijezda Neymar, ovo ljeto bi mogao napustiti Park prinčeva. Tako barem tvrdi ugledni L'Equipe koji navodi da je uprava PSG-a odlučila da Neymar može ići, ako u klub dođe zadovoljavajuća ponuda.

Nije tajna da bi Brazilac rado napustio Pariz u kojem igrački stagnira, a klub ne može nikako napraviti zadovoljavajući iskorak u Europi. Neymar je došao u PSG namamljen obećanjima o stvaranju supermomčadi koja će biti konkurentna za naslov u Ligi prvaka, što bi njemu donijelo Zlatnu loptu za kojom toliko čezne. To se nije dogodilo. Parižani se godinama blamiraju u Europi, a Neymar se češće nalazi u Brazilu na rehabilitacijama nego na terenu.

Španjolski mediji pišu tjednima kako bi Real mogao kupiti Neymara, a posljednjih dana sve je aktualnija i teza da bi se Brazilac mogao vratiti na Camp Nou odakle je prije dvije godine otišao za rekordnih 222 milijuna eura.

Neymar se sad oporavlja od ozljede stopala. Izvan terena će biti nešto više o mjesec dana, ali bi trebao biti potpuno spreman za početak nove sezone. Prošle sezone je zbog problema s ozljedama odigrao samo 28 utakmica i imao je učinak od 23 gola i 13 asistencija.

Trenutačno je Neymar pod udarom javnosti zbog optužbi za silovanje.

Pročitajte više