Liga prvaka: Arsenal - Valencia, Ajax - Roma...

U DRUGOM KOLU druge faze Lige prvaka večeras se u skupinama A i B, sastaju Arsenal i Valencia, Ajax i Roma, Inter i Bayer, te  Barcelona i Newcastle. 

Na trećem programu HTV-a u 20.45 možete pratiti susret u Milanu.

4:1    3         
2:1     3         
1:2       0         
1:4  0

Cuper nema problema s ozljedama igrača, susret će propustiti jedino Coco, a na krilima trijumfa nad Newcastleom Interovci uopće ne dvoje oko pobjednika.

Nasuprot talijanskoj momčadi, Bayer ima nekoliko ozlijeđenih igrača: Lucia, Juana, Nowotnija, Sebescena i Ojigwea, a Placente neće nastupiti radi žutih kartona.

Teška utakmica za goste, ali će moći pokazati koliko im je jaka klupa.

U domaćem prvenstvu Barca stoji katastrofalno, ali zato u susretima Lige prvaka nema ni jedan poraz. Jedina je momčad koja ima svih 7 pobjeda, zato je i večeras favorit.

Gosti iz Engleske u velikim su problemima s napadačima: Shearer i Bellamy su suspendirani, a Viana se ozlijedio na treningu. U napadu Newcastlea moći će se dokazati Ameobi i LuaLua.


3:1   3         
1:1     1         
1:1      1         
1:3  0

Po mnogima najjača utakmica ovog kola odigrat će se na Highburyu. I Arsenal i Valencia odlično stoje u prvenstvima, ali treneri ipak imaju problema.

Oba kluba nastupit će bez najboljih vratara: Canizares i Seaman su ozlijeđeni.

Wengera još muči to što su njegovi igrači posljednjih nekoliko utakmica odigrali bez strasti, te sam priznaje da baš i nisu u formi.

Valencijin strateg Benitez može biti sretan što je Aimar potpuno zaliječio svoju ozljedu, te će se moći suprotstaviti protivniku od prve minute.

Izvrstan Henry ili oporavljeni, gladan pogodaka Aimar - jedan od ove dvojice zasigurno će donijeti prevagu za klub.

Oba kluba najavljuju pobjede, iako treneri imaju problema s igračima.

Tako za Ajax neće nastupiti prvotimci Van Der VAart, Chivu i Galašek, a i vratar Didulica je pod upitnikom radi ozljede koljena u prvenstvenom susretu.

Roma će igrati bez Tottija i Candele, a vjerojatno i bez Panuccija.

Pročitajte više