Liga prvaka: Monaco favorit zbog Prše

VEČERAS se igra pretposljednje kolo Lige prvaka u skupinama A, B, C i D, a Tudorov Juventus s 10 bodova u skupini D jedini je zasad osigurao plasman u sljedeći krug natjecanja.

Svi susreti igraju se u 20.45 sati, a na Drugom programu HTV-a možete pogledati susret Intera i Arsenala.

Anderlecht Ivice Mornara kod kuće dočekuje Lyon kojemu treba pobjeda. Bayern Roberta Kovača mogao bi ostati bez sljedećeg kruga ako večeras izgubi u Glasgowu.

U skupini B, Dinamo Jerka Leke i Gorana Sablića gostuje u Moskvi kod Lokomotiva. Dok Leko neće igrati zato što je suspendiran, Sablić će čekati svoju priliku na klupi.

U skupini C Pršin Monaco dočekuje nizozemski PSV, a susret će suditi hrvatska četvorka na čelu sa Željkom Širićem. Monacu treba pobjeda kako bi i prije zadnjeg kola osigurao plasman u sljedeći krug natjecanja. 

Prema internet stranici  Monaco je večeras veliki favorit, ponajviše zahvaljujući izvrsnoj formi hrvatskog napadača Dade Prše, iako se napominje da trener Monaca Deschamps još nije siguran koga će pridružiti Morientesu u napadu. Isti izvor tvrdi kako je kapetan Monaca Ludovic Guily, inače napadač, također u formi, no vjerojatno će zaigrati u srednjem redu kako bi se u napadu napravilo mjesto za golgeterski raspoloženog Dadu Pršu.

U skupini D Tudorov Juventus već je osigurao sljedeći krug, a utakmicu s Galatasarayem neće igrati jer je odgođena zbog stanja u Turskoj.

Skupina A

 


AnderlechtLogo.jpg

 


Skupina B

 

 


Skupina C

 

 

 

 

 


 
Skupina D



 





Pročitajte više