Liga prvaka: Pršo propušta odlučujuću utakmicu

DADO PRŠO, koji je najavljivan za odlučujuću utakmicu u kojoj se njegovi Rangersi bore za plasman u osminu Lige prvaka, morat će preskočiti i ovaj susret.

Posljednje utakmice Lige prvaka u Skupinima E, F, G i H odlučit će prvih osam momčadi koje će se plasirati u osminu finala tog prestižnog natjecanja.

Skupina E
Milan - Schalke
PSV - Fenerbahče

Jedino se u Skupini E niti jedan klub nije kvalificirao, tako da će za prolaz konkurirati Milan, Schalke i PSV. U susretu Milana i Schalkea direktno će se odlučivati o prolazu, dok je PSV-u dovoljna pobjeda protiv Fenerbahčea.

Skupina F  
Lyon - Rosenborg
Olympiacos - Real Madrid

U Skupini F se više-manje sve zna. Lyon i Real Madrid su se plasirali, a u posljednjem kolu Lyon igra protiv Rosenborga, a Real gostuje u Grčkoj.

Skupina G
Chelsea - Liverpool
Betis - Anderlecht

Liverpool i Chelsea u Skupini G direktno će se boriti za prvu poziciju. Liverpool "bježi" za jedan bod. Anderlecht gostuje kod Betisa gdje će pokušati osvojiti svoje prve bodove.

Skupina H
Rangers - Inter
Artmedia - Porto

Momčad koju vodi Alex McLeish pokušat će protiv prvoplasiranog Intera ostvariti plasman među šesnaest najboljih europskih momčadi.

"Uspijemo li, bit će to kao da smo osvojili trofej. No, nažalost za Dadu Pršu bi ova utakmica bila prevelik rizik." - kazao je ++McLeish, čiji Rangersi imaju čak šest ozlijeđenih igrača.

Inter je jedini u Skupini H koji je osigurao nastup u osmini finala, a kandidati su Rangers, Artmedia i Porto.

Pročitajte više