Liga prvaka: Pršo u Moskvu, Kovač protiv Ronalda

NAKON dva mjeseca pauze nastavlja se nogometna Liga prvaka. U prvim utakmicama osmine finala sastaju se Bayern i Real, Lokomotiv i Monaco, Celta i Arsenal te Sparta i Milan. Na Drugom programu HTV-a možete pratiti susret između Bayerna i Reala.

Od hrvatskih nogometaša očekujemo nastup Prše i Roberta Kovača. Dario Šimić vjerojatno će svoju priliku čekati na klupi Milana.

Dado Pršo izjavio je kako ne zna hoće li danas započeti susret, u posljednjem susretu u francuskom prvenstvu igrao je tek 30 minuta.

Robert Kovač, ako zaigra, mogao bi čuvati jednog od najboljih napadača na svijetu Ronalda. Izjavio je kako mu je svejedno koga će čuvati, samo da Bayern pobijedi.







Bayer ne igra dobro, u Bundesligi za prvim Werderom zaostaje 7 bodova, ali Liga prvaka je nešto drugo. U Muenchenu će gostovati veliki, ali ne i nepobjedivi Real Madrid. Mnogi su ovaj dvoboj priželjkivali u polufinalu, pa i finalu, ali ždrijeb je bio takav da će Liga prvaka u osmini finala ostati bez jedne od najboljih svjetskih momčadi. Tko će to biti, europski prvak iz 2001. ili prvak iz 2002. godine vjerojatno ćemo saznati tek u uzvratnoj utakmici.

 

 



Dok se Moskovljani nadaju kako će hladnoća poremetiti igru Francuza, u Monacu se ne žele izvlačiti na vremenske neprilike, pa je i Pršo izjavio kako su nogometaši Lokomotiva puno opasniji od moskovske zime. No, hladnoća će i te kako utjecati na igru, jer razliku od 20-ak stupnjeva teško je prebroditi. Dok su Francuzi trenirali na oko 15-ak stupnjeva, u Moskvi ih danas očekuje oko 6 stupnjeva ispod nule.







Milan bi trebao imati najlakši posao od svih momčadi u osmini finala, no Sparta je pokazala da može opasno priprijetiti i jakim momčadima. Sparta će biti kompletna, dok će Milan biti bez Tomassona.

Pročitajte više