HRVATSKI KUP

Livaja: Čuo sam se s dječakom kojem su oduzeli dres

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

HAJDUK i Rijeka u četvrtak od 19 sati na Poljudu igraju finale Hrvatskog kupa. Iako je službeno domaćin finala, Rijeka će igrati pred maksimalnim dozvoljenim brojem Hajdukovih navijača na Poljudu. Hajduk ove sezone nije uspio pobijediti Rijeku na Poljudu. U oba je susreta izgubio, no dvaput je splitski klub slavio protiv Rijeke na Rujevici. Uoči susreta oglasio se na konferenciji za medije Marko Livaja, najbolji igrač Hajduka.

"Ovo je prilika za uzeti trofej. To je razlog zbog kojeg sam se vratio u Hajduk. U prvenstvu se može uvijek malo kalkulirati. Ovo je finale Kupa, skroz drugačija utakmica nego u prvenstvu. Rijeka je dobra momčad i bit će teška utakmica. Iza nas je naporna sezona.

Svi živimo za ovo, spremni smo. Nije bitno tko će zabiti, bitno je da osvojimo. Neću istetovirati ništa ako osvojimo Kup, samo prvenstvo. Nadam se da ćemo ga dogodine osvojiti", rekao je Marko Livaja. 

"Trofej bi nas podignuo"

"Dosta smo se digli ove sezone. Jedan bi nas trofej nakon devet godina podignuo na pripremama, imamo i europske utakmice. Imamo iskusne igrače. Ako zabijemo gol, moramo napraviti ono što trener kaže i doći do pobjede", dodao je Livaja.

"Čuo sam se s dječakom kojem su Bad Blue Boysi uzeli dres. Ne bih tu situaciju previše komentirao. Naći ćemo se kad dođe u Split i porazgovarati. Bilo mi je žao kad sam čuo da se to dogodilo", zaključio je Livaja.

 

 

Pročitajte više