HNL

Livaja: Nadamo se Europi

Screenshot; YouTube HNK Hajduk

STRIJELAC jedinog pogotka za Hajduk u remiju protiv Dinama 1:1 Marko Livaja komentirao je utakmicu za Hajdukov YouTube kanal.

"Odigrali smo mušku utakmicu. U prvom poluvremenu smo možda čak bili i bolji od njih, napravili smo grešku kod gola. Mislim da greške trebamo svesti na minimum, to nam se događa već par utakmica, ali zadovoljni smo igrom. Ima još mjesta za napredak, imamo dosta mladih igrača, dobro su se snašli i dobro igraju. Ostaje žal što nismo uzeli sva tri boda, imali smo tu priliku u zadnjoj minuti i pogodili prečku", započeo je.

Najavio je i iduću utakmicu Hajduka, koji u subotu gostuje u Varaždinu. Splićani zaostaju četiri boda za Rijekom i četvrtim mjestom koje će voditi u Europu u slučaju Dinamove pobjede nad Istrom u finalu Kupa.

"Imamo bitnu utakmicu u subotu u Varaždinu i idemo na pobjedu. Treba se dobro odmoriti i očekujem da ćemo pobijediti. Sigurno će biti teško, treća utakmica u sedam dana, ali mi imamo svoj cilj, a to je Europa i ta tri boda su nam ključna", rekao je.

Livaji je ovo bio prvi put u karijeri da je igrao protiv Dinama te je zabio svoj prvi gol na Poljudu.

"Zadovoljan sam što sam dao gol u derbiju, nastavit ću ovako raditi i doći će sve na svoje. Imamo realne šanse za Europu, dosta bodova je u igri, četiri boda smo od Europe, tako da, dok ima šanse, nadamo se", zaključio je.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više