HNL

Livaja: Šanse su 50:50 da ostajem u Hajduku

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

MARKO LIVAJA trenutno je prvo ime Hajduka. Čovjek oko kojeg se vrte sve napadačke akcije Hajduka i igrač kod kojeg mlađi suigrači dolaze po savjete.

U srijedu je imao priliku ostvariti i debi u derbiju s Dinamom i to na kakav način. Zabio je jedini pogodak na susretu koji je Hajduku donio bod protiv najvećeg rivala. 

"Bio je to poseban dan za mene, prvi derbi sam odigrao s 27 godina. Malo mi je krivo što nije bilo navijača jer svi znamo kakva je ovdje publika. Sigurno je da sam ispunio jedan san i ništa, moramo nastaviti raditi dalje i dokazivati se u novim utakmicama", rekao je Livaja u razgovoru za Dnevnik Nove TV i odgovorio na pitanje ostaje li u Hajduku:

"Iskreno, nisam pričao s menadžerom još o tome, nego pričam tu s Upravom. Imamo stvarno dobar odnos, pričamo svaki dan, dajemo neke ideje jedni drugima. Ne želim još razmišljati o tome, imamo još četiri utakmice bitne za Europu, ne želim opterećivati ni sebe ni njih. Sjest ćemo na kraju sezone i vidjeti što je najbolja opcija za mene i za njih i to je to."

"Znači, šanse su negdje 50:50?"? upitao ga je novinar, na što je Livaja rekao: "Možemo reći tako, da."

"Možemo reći tako, da."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više