Europa liga

Livaković: Danas sam ja spasio momčad, nekad momčad spasi mene

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DINAMO je remizirao u prvom kolu grupne faze Europa lige protiv Feyenoorda na domaćem terenu rezultatom 0:0.

U prvom poluvremenu je Dinamo spasio Dominik Livaković obranjenim jedanaestercem, a u drugom dijelu je momčad Zorana Mamića mogla do pobjede uz igrača više posljednjih 17 minuta plus sudačku nadoknadu nakon što je drugi žuti karton dobio Marcos Senesi.

Livaković i Ivanušec nesretni podjelom bodova

"Možemo žaliti za tri boda. Bili smo bolji nakon njihovog crvenog kartona, ali su i oni bili bolji u prvom dijelu. Danas sam ja spasio momčad, nekad momčad spasi mene. Tako je to u nogometu. Šteta što nismo pobijedili jer je i u drugoj utakmici naše skupine bio remi", kazao je nakon susreta vratar Dinama Dominik Livaković.

Podsjetimo, u drugom susretu skupine K Wolfsberger i CSKA Moskva su odigrali 1:1.

Remijem u Maksimiru protiv Nizozemaca nije bio presretan ni Luka Ivanušec.

"Ne znam jesmo li zadovoljni. Bila je tvrda utakmica. Mogli smo pobijediti. Naše prilike su bile bolje, ali nismo imali sreće. Zaslužili smo više", mišljenja je veznjak Dinama koji je imao jednu vrlo dobru priliku u drugom dijelu.

Dogovor na poluvremenu je bio da pokušamo pobijediti

"Uigravali smo tu akciju Ademi i ja na treningu dan prije utakmice. Bilo je dobro, šteta što je lopta mi otišla predaleko i uspio sam je samo taknuti."

Najmanje nezadovoljstva remijem je pokazao Lovro Majer koji je prema SofaScoreu bio najbolji pojedinac Dinama iza Livakovića.

"Solidno smo odigrali, remi je zaslužen rezultat. U prvom dijelu smo bili u grču, u drugom smo se digli i zaigrali bolje. Na poluvremenu smo se dogovorili da budemo što smireniji, da se opustimo i da pokušamo pobijediti. Šteta što od početka nismo igrali kao kad smo dobili igrača više", zaključak je desetke Dinama.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više