Livaković odlazi putem Ronalda i Benzeme?

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

DOMINIK LIVAKOVIĆ mogao bi ovog ljeta nakon osam godina napustiti Dinamo. Golman hrvatske reprezentacije ugovor sa zagrebačkim klubom ima još godinu dana, a u njemu ima klauzulu prema kojoj može otići za 10 milijuna eura.

Najviše se dosad povezivao s turskim Fenerbahčeom i španjolskim Villarrealom, a sada se pojavila informacija da 28-godišnjeg golmana želi dovesti saudijski Al-Ahli te da mu nudi puno više novca nego što bi zaradio u Europi.

Prvi je tu vijest objavio talijanski stručnjak za transfere Rudy Galetti. On tvrdi da će ministarstvo sporta Saudijske Arabije ovih dana obaviti nekoliko razgovora na temu dovođenja velikih nogometnih zvijezda u svoju zemlju. Na tom popisu je i Livaković, uz Luku Modrića, koji je već odbio dvije ponude Saudijaca, Sergija Ramosa, Huga Llorisa i Caspera Schmeichela. 

Livaković i Mahrez postaju suigrači?

Da je Livaković želja Al-Ahlija tvrdi i španjolski novinar Aaron Dominguez. Uz Livakovića Al-Ahli želi i zvijezdu Manchester Cityja Riyada Mahreza. Navodno je Mahrez jako blizu potpisa za saudijski klub. Podsjetimo, ranije su u saudijsku ligu otišli Cristiano Ronaldo i Karim Benzema.

Livaković je u Dinamu osam godina. Branio je u 283 utakmice i osvojio osam trofeja sa zagrebačkim klubom.

Pročitajte više