PREMIERSHIP

LIVERPOOL - NORWICH 4:1 Europski prvaci razbili osvajača Championshipa

Foto: EPA

LIVERPOOL je u stilu krenuo u novu sezonu Premiershipa. Norwich, prvak Championshipa, dobio je četiri komada na Anfieldu na gostovanju iz noćne more. Završilo je 4:1.

Sve je bilo gotovo nakon 20 minuta jer je strašni prvak Europe već tad imao 2:0.

U sedmoj minuti Hanley pogađa vlastitu mrežu, a u 19. Mohamed Salah zabija nakon lijepe akcije s Robertom Firminom. Liverpool diže na 3:0 golom Virgila van Dijka poslije kornera Salaha.

Tri komada za 28 minuta

Nizozemac u skoku pogađa glavom u mrežu sunarodnjaka Tima Krula i Redsi u 28. minuti dodatno pale Anfield. Oduševljen je bio i Gary Lineker.

Razbijeni Norwich prima i četvrti gol u 42. minuti. Lijep i precizan centaršut Trenta Alexander-Arnolda stiže na glavu usamljenog Divocka Origija i Liverpoolov junak iz Lige prvaka prošle sezone elegantno pogađa za 4:0.

Brige zbog Alissona

No sjenu na uvjerljivu uvertiru baca potencijalno teška ozljeda golmana Alissona Beckera. Brazilac je prilikom ispucavanja osjetio bol u nozi. Igrala se 39. minuta kad je morao izaći s terena.

Zamijenio ga je Španjolac Adrian, tek pristigao iz West Hama po isteku ugovora.

Liverpool - Norwich City Live Score

Zabila i lanjska senzacija Championshipa

Premiershipu se predstavio i prošle sezone senzacionalni Finac, 29-godišnji Teemu Pukki. Dočekao je dekoncentraciju obrane domaćih u 64. minuti i nakon dobrog dodavanja Buendije izašao sam pred Adriana kojeg je lako matirao za 4:1.

Pukki je, podsjetimo, prošle sezone u Championshipu bio najbolji igrač i strijelac, zabio je 29 golova i imao deset asistencija u 43 utakmice.

Lovren se oprostio?

Dejana Lovrena nije bilo u protokolu i prema posljednjim informacijama njegov transfer u talijansku Romu pitanje je sata.

Sljedeće subote europski prvak gostuje kod Southamptona, a Norwich će za popravak dojma i lov na prve bodove igrati protiv Newcastlea.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Pročitajte više