Liverpool i Real dogovorili cijenu: Kovačić može otići za 30 milijuna eura

Foto: Getty Images / Guliver Image

SKY SPORTS je osmislio jedinstven algoritam koji izračunava istinitost transfer glasina, a računalo tvrdi da je  Mateo Kovačić najbliži prelasku u Liverpool.

Jurgen Klopp u ovom prijelaznom roku pokušat će ojačati Redse s nekoliko jakih imena i konačno sastaviti momčad po svom ukusu, a hrvatski reprezentativac mu je visoko na listi prioriteta. Iako je Kovačić rekao kako će ostati u Real Madridu, Kraljevski klub mogao bi ga prodati za 30 milijuna eura jer su im potrebni braniči, a igrača kao što je Mateo, čini se, ima i viška jer će klub vjerojatno napustiti i James Rodriguez.

Drugi na popisu Kloppovih želja jest Lucas Moura, PSG-ov krilni napadač, koji također razmišlja o selidbi na Otok jer se zasitio francuskog nogometa i želio bi napraviti novi korak u svojoj karijeri.

Kovačiću je odlazak "savjetovao" i  Zidane jer nije ozbiljnije računao na njega u završnici sezone, a u najvažnijoj utakmici, finalu Lige prvaka, posjeo ga je na tribinu i neizravno mu poručio, kako bi mu bilo bolje da napusti klub iako ima ugovor do 2020. godine.

 

Pročitajte više