Liverpool ponovno kiksao. Sve više zaostaje za Cityjem i Arsenalom

Foto: EPA

NAKON poraza od Evertona Liverpool je u 35. kolu Premier lige remizirao u gostima kod West Hama rezultatom 2:2 i tako najvjerojatnije ostao bez svih šansi za naslov u oproštajnoj sezoni Jurgena Kloppa. Liverpool je sada treći s bodom manje i dvije utakmice više od Cityja te dva boda manje i utakmicom više od trenutno vodećeg Arsenala.

Do kraja sezone Liverpool dočekuje Tottenham, zatim gostuje kod Aston Ville i na kraju dočekuje Wolverhampton. West Ham je poveo u 43. minuti, kada je Bowen nadskočio gostujuću obranu te je glavom pogodio za 1:0 i svoj šesnaesti ligaški pogodak ove sezone.

Elliott zamalo zabio za pobjedu

Liverpool je preokret kreirao početkom drugog poluvremena. Prvo je Robertson izjednačio u 48., a gosti su poveli u 65. minuti. Stvorena je gužva u domaćem šesnaestercu, a nakon udarca Gakpoa i brojnih odbijanja vratar Areola je ugurao loptu u svoju mrežu.

West Ham je imao snage za povratak te je do boda stigao u 77. minuti. Bowen je ovaj put bio asistent, a nakon lijepog trzaja glavom za 2:2 je pogodio Antonio. U samoj završnici Liverpool je bio centimetrima blizu novog vodstva i pobjede, ali je žestoki udarac Elliotta završio na okviru vrata.

 

Pročitajte više