Ljubojević u Genk za pola milijuna eura?

KAKO se ljetni prijelazni rok polako približava kraju sve više igrača iznenada potpisuje ugovore, čiji detalji nerijetko ostaju nepoznati javnosti. U četvrtak se pojavila informacija kako je belgijski Genk stavio Dinamovca Gorana Ljubojevića na listu svojih prioriteta.

Nekadašnji veliki Osijekov, pa Dinamov talent u posljednje je vrijeme podsjetio na prošle dane, a u korist mu ide i činjenica što čelnici Genka definitivno žele dovesti još jednog napadača prije 31. kolovoza.

Neće naravno, odmoći ni Ivan Bošnjak, koji u Genku igra jako dobro, a nedavno je zabio i Rapaićevom Standardu.

Sportski portal Jadransport.org navodi kako se vrijednost eventualnog Ljubojevićevog transfera vrti najviše do pola milijuna eura, što bi Genk podnio bez problema.

U  njemu, tvrde izvori bliski klubu, čelnici vide pravog golgetera, koji je klupski imperativ, s obzirom da u napadu ozbiljno računaju samo na Bošnjaka i Vandenbergha.

Ljubojević je ove sezone za Dinamo postigao tri prvenstvena pogotka, ali je pridodao i hat-trick litavskom Ekranasu u 2. pretkolu Lige prvaka.

Iako u Maksimiru trenutno nemaju problema s napadom već zadnjom linijom, nismo sigurni kako će Mamić reagirati u vezi Ljubojevićeve prodaje. Dosad je uvijek igrala opcija posudbe...

D.R.

Pročitajte više