"Ljudi, mi smo u polufinalu"

Foto: Screenshot Twitter

NAKON prave drame Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je s 30:29 Španjolsku i plasirala se u svoje šesto svjetsko polufinale u svojoj povijesti.
 
Marko Mamić je s devet golova igrač utakmice, Željko Musa je junak pobjede po Zlatku Saračeviću, a jedan od ključnih igrača bio je i sjajni Stevanović, koji je imao 10 obrana.
 
''Osjećam se predivno. Odigrali smo jednu užasno tešku utakmicu. Znali smo da će biti tako, sa Španjolcima igramo uvijek na puno golova. Sve ono što smo planirali, to se dogodilo. Sjajno smo im zatvorili vanjski šut, igrali smo odlično na Aginagaldeu, a obrana je na kraju presudila. Odvojili smo se na početku drugog poluvremena, oni su nas pokušali stići, ali srećom nisu uspjeli'', sretan je bio Stivi, pa je objasnio kako s Norvežanima u polufinalu.
 
Tin Kontrec, debitant na velikim natjecanjima također je bio presretan i nakon utakmice obratio se kritičarima:
 
''Zahvaljujem svima koji su vjerovali u nas, ali još više onima koji nisu'', ispalio je Kontrec, a na izjavu suigrača nadovezao se i Jakov Gojun:
 
''Klasično za nas. Na svakom nas turniru napadaju i kritiziraju. Hrvatska ne igra dobro, ovakvi smo, onakvi. Baš mi je drago zbog svih koji nisu vjerovali u nas'', poručio je Gojun, pa je dao kratak komentar same utakmice:
 


Spain vs Croatia 29-30 Handball 2017 World... by videosansebastian

''Obrana je bila odlična i prvo i drugo poluvrijeme. Zatvorili smo Aginagaldea, mislim da nam je dao samo dva gola. To nam je i bila taktika, zatvoriti njega i pustiti šut iz vana. Ljudi, mi smo u polufinalu SP-a ''.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.