Lončarić out do kraja polusezone: Ne mogu vjerovati što mi se dogodilo

TEK ŠTO je prigrabio mjesto među Dinamovim vratnicama Filip Lončarić zbog ozljede će morati propustiti ostatak ove polusezone, sve utakmice HNL-a, Kupa Hrvatske i što je najvažnije s obzirom na stanje na prvoligaškoj ljestvici - Europske lige.

Lončariću, koji je Amsterdam Areni dvaput kapitulirao, su u dvoboju trećeg kola Europske lige protiv Ajaxa u Amsterdamu stradali ligamenti koljena i van momčadi će izbivati sve do početka zimskih priprema.

S tribina je Lončarić promatrao sinoćnji ogled Dinama i Cibalije koji je završio za Modre razočaravajućom podjelom bodova: "Stvarno ne mogu vjerovati što mi se dogodilo. Ne znam što reći, branio sam vrlo dobro u zadnje vrijeme, ustalio se na golu i onda potrgam ligamente", kazao je Lončarić za Jutarnji list koji ipak neće morati na operaciju:

"U dogovoru sa fizioterapeutima odlučili smo se za rehabilitaciju posebnim vježbama za razliku od situacije prije dvije godine kada sam išao na operaciju zbog iste ozljede", rekao je Lončarić.

Do kraja polusezone Tomo Butina će tako čuvati vrata Dinama, kao i na startu, dok će u odsustvu Ivana Kelave koji se nalazi na posudbi u Lokomotivi mjesto rezervnog vratara zauzeti mladi Dominik Picak.

Pročitajte više