HRVATSKI NOGOMETAŠI

Lovre Kalinić u problemima zbog suigračeve ozljede. Gubi li šansu za Euro?

Foto: Reuters

ASTON VILLA je prvog dana nove godine protiv Burnleyja osvojila vrlo važne bodove u borbi za ostanak, ali pobjeda je imala i negativnu stranu. 

Klub je na svojim službenim stranicama potvrdio da su zbog ozljede ligamenata koljena ostali bez napadača Wesleyja i vratara Heatona. 

Prvi golman Aston Ville je u klub stigao pred kraj ljetnog prijelaznog roka za 8,8 milijuna eura baš iz Burnleyja. Njegov prvi povratak na Turf Moor završio je ozljedom. 

Situacija nije dobra

Upravo to je loša vijest za Lovru Kalinića koji je Heatonovim dolaskom pao u drugi plan i preselio na tribine. Naime, Kalinić je radio na transferu kako bi Euro dočekao u klubu gdje bi imao standardnu minutažu i priliku za ostanak u reprezentaciji.

Sada se našao u jako specifičnoj situaciji jer Aston Villi trebaju svi raspoloživi vratari koje imaju i nije vjerojatno da će ga prodavati, ni da ga nakon povratka Heatona čekaju minute u Villi, ako ih sada i dobije. 

Upravo zato je bivši igrač Hajduka sada u problemima. S jedne strane želi otići da se nametne Daliću, a s druge strane je u situaciji u kojoj ga klub ne može pustiti i zbog toga bi mogao ostati bez Eura. 

 

Pročitajte više