Lovren: Mediji, razmislite prije pljuvanja, ako uopće imate mozga

DEJAN LOVREN udario je po medijima nakon najtežeg poraza u povijesti Hrvatske, 6:0 u Španjolskoj.

Poručio im je da razmisle prije pljuvanja, ako uopće imaju mozga.

Prije manje od dva mjeseca, Hrvatska je igrala finale SP-a i bila apsolutni svjetski hit. Sinoć je ista ta Hrvatska doživjela najteži poraz u svojoj 28 godina dugoj povijesti. Nikad nitko nije tako razbio Hrvatsku kao što su u Elcheu učinili Španjolci. Završilo je 6:0, a da su napadači Furije do kraja utakmice bili maksimalno koncentrirani, mogla je Dalićeva momčad primiti i deset komada.

Dalić na dispoziciji nije imao sve igrače, među kojima je i ozlijeđeni Dejan Lovren koji je blamažu iz Elchea gledao iz Liverpoola. 

Nakon utakmice Lovren se oglasio na Instagramu.

''Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopće mozga) prije nego što krenete pljuvati kao i inače što znate dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobjeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smijemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo sto smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu! Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikad napredovati s takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci glavu gore, sljedeća utakmica je novo dokazivanje, zaboravimo na ovo sto prije, jednostavno j..beno losa večer'', napisao je Lovren.

Pročitajte više