Liga nacija

Lovren: Mile, Josip i Bradarić su dobro odradili posao. Mogu biti zadovoljni sobom

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija je poražena u posljednjem kolu grupne faze Lige nacija. Bolji je na Poljudu bio Portugal koji je slavio rezultatom 2:3.

Dejan Lovren se nakon dvije propuštene utakmice protiv Turske (pošteda) i Švedske (suspenzija) vratio u prvu postavu, ali hrvatska obrana je protiv europskih prvaka ponovno bila propusna te je primila tri pogotka.

Lovren je bio jedini standardni prvotimac u hrvatskoj obrani

"Šteta, žao mi je jer smo dali sve od sebe na terenu. Da smo barem izvukli neriješeno jer bi se isplatio trud. Ne možemo shvatiti ni neke sučeve pogreške. Sad smo saznali rezultat druge utakmice i važno je da ostajemo u elitnoj skupini, ali žao nam je poraza", rekao je Lovren koji je bio jedini standardni branič hrvatske nogometne reprezentacije u ovoj utakmici.

Uz njega je na stoperskoj poziciji zaigrao Osijekov kapetan Mile Škorić, dok su na bekovima počeli bivši hajdukovci Domagoj Bradarić i Josip Juranović.

"Super smo odradili prvo poluvrijeme, da Rog nije dobio crveni karton, možda bismo i pobijedili. Prvi put je danas ova četvorka igrala iza. Mislim da su Mile, Josip i Bradarić dobro odradili posao i da mogu biti zadovoljni sobom", zaključio je Lovren.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više