LOVREN SE OZLIJEDIO Otpada za Ameriku

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DEJAN LOVREN zbog ozljede gležnja propustit će početak priprema za SP i turneju s reprezentacijom u SAD.
 
Izabranici Zlatka Dalića 23. ožujka igraju protiv Perua na stadionu Hard Rock u Miamiju, a četiri dana kasnije suprotstavit će se Meksiku na stadionu AT&T u Dallasu. Dalić prema posljednjim informacijama koje imamo, neće moći računati za Lovrena. Još nije poznata težina ozljede, no prve vijesti kažu da se radi o lakšem problemu. 

 
Liverpool danas od 18:30 u sklopu 31. kola Premiershipa na Anfieldu dočekuje Watford, a Lovrena nema ni na klupi.
 

Za put u SAD upitan je bio i Vedran Ćorluka, koji je u posljednjoj utakmici protiv Atletico Madrida u Europa ligi u 75. minuti šepajući napustio teren, ali on će ipak biti u avionu za Sjevernu Ameriku.
 
>DALIĆ MOŽE ODAHNUTI Ćorluka ipak nije teže ozlijeđen, putuje s reprezentacijom u Ameriku

Dalić je još 5. ožujka objavio popis od 26 igrača i tri vratara, a na put u SAD će ići 20 igrača i tri vratara. Na popisu braniča su: Ćorluka, Vida, Strinić, Vrsaljko, Pivarić, Jedvaj, Mitrović, Leovac, Nižić i Lovren koji je na kraju otpao. Izbornik je najavio da će pripremati i formaciju s tri stopera, kao jednu od varijacija za nastupe na SP-u. 

Reprezentacija u ponedjeljak putuje za Ameriku.
 
Podsjetimo, utakmica protiv Perua (24. ožujka) igra se po lokalnom vremenu u 20:30, a to je kod nas u 1:30 u noći, već 24. ožujka.
 
Nakon dvoboja s Peruom, Hrvatska će u Dallasu igrati protiv Meksika (27. ožujka), s kojim je igrala već pet puta, a u dosadašnjim susretima ima tri pobjede i dva poraza. Spektakl na stadionu AT&T počinje u 21 sat po lokalnom vremenu, a to je u Hrvatskoj u 4 ujutro.
 
 

Pročitajte više