Lovrencsics u drugom hrvatskom klubu neće biti samo igrač. Imat će dvije funkcije

Foto: NK Solin Facebook

GERGO LOVRENCSICS (34) prešao je u hrvatskog drugoligaša Solin nakon što mu je istekao ugovor s Hajdukom. Osim što će igrati u SuperSport Prvoj NL, mađarski desni bočni bit će trener najmlađe dobne skupine Solina, otkrio je Dalmatinski portal dodavši da će Lovrencsics istovremeno polagati za više trenerske licence.

Iskusni Mađar za Hajduk je odigrao 59 utakmica, a osvojio je i dva SuperSport Hrvatska kupa. Na kraju mu se toliko svidjelo u Hrvatskoj da je odlučio ostati u Splitu. Po odlasku iz Hajduka poručio je da je u splitskom klubu proveo dvije prekrasne godine.

Lovrencsics je oduševljen Splitom

"Stekao sam brojna iskustva i prijateljstva. Igrao sam s odličnim suigračima s kojima sam dvije godine zaredom osvojio Kup. Zahvaljujem se klubu, suigračima, trenerima i naravno navijačima na dvije divne sezone. Hajduku želim puno sreće u budućnosti, nadam se da će ostvariti svoje ciljeve. Srest ćemo se opet u budućnosti, siguran sam. Hajduk živi vječno", rekao je Lovrencsics.

Za Mađarsku je nastupio 44 puta i zabio jedan gol, a u karijeri je igrao za Budafok, Pécsi Mecsek, Lombard Papu, Lech Poznan i Ferencvaroš.

Pročitajte više