HNL

Lovrić govorom oduševio navijače Osijeka

Foto: Screenshot (NK Osijek 1947/Facebook)

KRISTIJAN LOVRIĆ (26) je novi igrač NK Osijeka. Gorica bi na Lovriću trebala zaraditi oko dva milijuna eura, a igrač je s Osijekom potpisao na četiri i pol godine. Njegov dolazak izazvao je euforiju među Kohortom, koja se okupila kod Gradskog vrta i dočekala svog kapitalca. Lovrić instantno postaje snažan adut Nenada Bjelice u borbi za prvenstvo i Kup, a nakon što je potpisao ugovor, obratio se navijačima: "Prije svega hvala svima što ste došli u ovako velikom broju, ugodno ste me iznenadili. Jedva sam čekao da dođe ovaj trenutak i nisam mogao sanjati da će biti ovako. Hvala vam svima i idemo do obje titule", rekao je novi ofenzivac Bijelo-plavih. 

"U šoku sam"

"Što reći, još uvijek sam u nekakvom šoku i ne mogu vjerovati da se ovo danas dogodilo! Kada sam dolazio pričalo se da bi nešto moglo biti na stadionu, ali ovo ni u najluđim i najljepšim snovima nisam mogao zamišljati. Hvala svim ljudima koji su me dočekali, svima u NK Osijek, gospodinu Bjelici koji mi je osigurao da dođem ovdje, predsjedniku, ljudima u medijskom timu, marketingu. Ne da sam se naježio, nego ne znam ni kako ću zaspati od uzbuđenja. Teško će biti zaspati jer ovo je za mene sigurno najluđa noć u životu", rekao je za službenu stranicu Osijeka pa dodao:

"Želim se zahvaliti sada već bivšem klubu Gorici jer su mi omogućili da sam došao ovdje. Veselim se s mojom suprugom Monikom koja mi je najveći oslonac, agentima, ujakom Robijem, svi su bili tu uz mene. Još sam pod dojmom svega, Osijek je sigurno barem stepenica više za mene u karijeri. Nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi u Klubu i svih navijača i da će sve biti u najboljem redu."

Najbolji igrač Gorice imao je ovih godina nekoliko dobrih ponuda, no odlučio se za dolazak u Osijek. Ovo je bio i drugi najveći izlazni transfer u povijesti Gorice. Rekord i dalje drži prodaja nigerijskog napadača Iyayija Atiemwena. On je u Dinamo prodan za nešto više od 2.5 milijuna eura. Lovrić je imao ugovor s Goricom koji je istjecao u svibnju 2023. godine.

Pročitajte više