GORICA - HAJDUK 2:1

Lovrić: Skauti na tribinama? To me ne zanima, posvećen sam Gorici

Screenshot: Index

HAJDUK je drugi put u tri dana izgubio od Gorice, ovoga puta s 2:1, te tako produbio krizu u kojoj se nalazi. Momčad Damira Burića ponovno su srušili Lovrić i Suk, a upravo je Lovrić nakon utakmice bio sjajno raspoložen.

"Nakon srijede je bila teška utakmica. Svjesno smo prepustili igru Hajduku, čekali smo prilike iz kontre i polukontre", rekao je Lovrić pa se dotaknuo svog pogotka:

"Mijenjao bih sve golove za pobjede. Ništa mi ne znači ako zabijem, a ne pobijedimo. Osjećam se prekrasno, sretni smo i ponosni, idemo dalje."

Bolji od Messija

Nitko u Europi nije zabio četiri pogotka iz slobodnih udaraca ove sezone, Messi je na tri, Lovrić je na četiri.

"Messi igra u Barceloni, a ja u Gorici. Prošle sezone sam pogodio 13 prečki, sada se otvorilo, ali uvijek sam u službi ekipe. Posvećen sam samo Gorici, lijepo mi je i uživam u ovim trenucima karijere. U sedam dana smo svladali Rijeku i dvaput Hajduk, to nije lako", rekao je Lovrić.

Na utakmicu su upravo zbog njega došli skauti Celtica, Bologne i još nekolicine njemačkih klubova, a evo kako Lovrić to komentira.

"To me ne interesira, u službi sam ekipe i kluba. Tu sam plaćen, uživam u ovim trenucima. U sedam dana dobiti Rijeku i dva puta Hajduk je vjerojatno jako veliki uspjeh", zaključio je Lovrić.

Pročitajte više