Lucarelli spreman za odlazak iz Livorna

KAPETAN i prvi strijelac Livorna Cristiano Lucarelli vjeruje da je došlo vrijeme da pokuša ostvariti prijelaz u neki veći klub. Lucarelli je već ovo ljeto bio samo korak udaljen od izlaznih vrata iz Livorna, ali je ipak, na radost navijača kluba, odlučio ostati još jednu sezonu.

Ali, vrijeme za odlazak je napokon stiglo, kaže Lucarelli u svom intervjuu za Gazzetta dello Sport. "Ovo je vjerojatno pravi trenutak za odlazak. Nikad se u prošlosti nisam osjećao ovako jako i spremno, iako posljednjih dana malo patim od umora. Odigrati sedam utakmica u 18 dana nije nimalo lako", kaže Lucarelli, prenosi Eurosport.

Ali to ne znači da Lucarelli trenutno razmišlja o ičem drugom osim kako pomoći Livornu da iduće sezone pokuša osigurati mjesto u Europi. "Sad sam koncentriran samo na Livorno i na to da ove sezone zabijem više od 20 golova. A ponude će već doći", kaže Lucarelli.

Lucarelli se i u subotu upisao među strijelce zabivši protiv Intera svoj 11. gol sezone. Livorno ipak nije uspio sačuvati vodstvo, utakmica je završila pobjedom Intera 1-2. Livorno je trenutno 12. na tablici Serie A.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više