LUDILO U ARGENTINI Čudesni River Plate napravio nešto o čemu će se pričati godinama

Foto: Screenshot YouTube

OVO što su napravili nogometaši slavnog River Platea u četvrtfinalu Copa Libertadoresa protiv bolivijskog Wilstermanna prepričavat će se godinama, a uzvratna utakmica odigrana u Buenos Airesu ući će sigurno u anale nogometne igre.
 
Naime, River je u prvoj utakmici u Boliviji teško poražen s 3:0 i uoči uzvrata je malo tko nogometašima slavne argentinske momčadi davao bilo kakve šanse. Međutim, igrači Rivera ne samo da su nadoknadili ogroman zaostatak, već su s furioznom igrom potpuno razmontirali zbunjenog protivnika.
 

River je na kraju slavio s nestvarnih 8:0, a junak utakmice bio je bivši igrač AEK-a i Sunderlanda, Ignacio Nacho Scocco. Iskusni napadač zabio je čak pet golova, a iz igre je izašao 19 minuta prije kraja utakmice. Šteta, jer je tako propustio priliku postati prvi igrač u povijesti Rivera sa šest golova na jednoj utakmici.
 
Scocco je već u prvih 20 minuta igre postigao hat-trick i tako anulirao minus iz prve utakmice, a zatim je Enzo Perez prije odlaska na odmor zabio i četvrti gol za Argentince. U nastavku utakmice Scocco je zabio još dva komada, Perez jedan, a za kraj nevjerojatne priče pobrinuo se Ignacio Fernandez, koji je ubacio i osmu loptu u mrežu nesretnih Bolivijaca.
 

Pročitajte više