LUDNICA U DERBIJU CHAMPIONSHIPA Dva promašena penala u nadoknadi, žestok sukob trenera

Screenshot (Youtube)

U CHAMPIONSHIPU, drugoj engleskoj ligi, odigran je ludi derbi Cardiffa i Wolverhamptona (0:1). 
 
Drugoplasirani Cardiff ugostio je vodeću momčad lige koja je prije derbija na vrhu imala šest bodova prednosti i utakmicu više. 
 
Cardiff je u prvom dijelu bio bolja momčad i imao nekoliko dobrih prilika, ali u drugom poluvremenu druga priča - Wolverhampton je stvarao prilike, sve češće bio pred golom domaćih, a zatim i poveo sjajnim slobodnjakom Rubena Nevesa. 
 

 
A onda neviđena drama u sudačkoj nadoknadi... U 94. minuti je dosuđen jedanaesterac za Cardiff, loptu uzima Gary Madine koji je ranije ušao u igru, a njegov udarac brani John Rudy. 
 
Izgledalo je da je to kraj Cardiffovih nadanja, ali samo minutu kasnije novi penal. Madine izvođenje prepušta Junioru Hoilettu. Kanađanin vara Rudyja, vratar gostiju odlazi u pogrešnu stranu, ali lopta pogađa gredu...
 

 
Kasnije je došlo i do žestokog sukoba između trenera. Trener gostiju Nuno Espirito Santo prvo je slavio sa svojim igračima, a tek onda otišao pružiti ruku treneru Cardiffa. Neil Warnock mu je to zamjerio i kad se Santo poželio rukovati s njim, počeo je odmahivati rukom i vikati: "Odjebi!"
 

 
"Došao sam mu čestitati nakon utakmice, a on je pobjegao. Ako su ga tako učili da se treba ponašati u Portugalu, sve u redu. No tako se ne ponaša ovdje. Jednostavno ne želim pričati s njim, može on sada pričati što god želi, no trebao je pokazati da ima manire, bonton, poštovanje... Pobijedili su i on je trebao pružiti ruku, a ne pobjeći tako. Sramota", rekao je Warnock koji se nije smirio ni pred kamerama.
 
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više