LUKA MODRIĆ

Luka Modrić fantastičnom fotografijom pokazao što misli o svojim godinama

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ u nedjelju je postigao prvi gol sezone i bio proglašen igračem utakmice finala španjolskog superkupa, u kojem je Real Madrid pobijedio Athletic Bilbao 2:0. Za izvedbu su ga hvalili navijači, mediji, čak i Realov predsjednik Florentino Perez.

Modrić ima 36 godina i igra s odgovarajućim iskustvom, ali fizički i dalje djeluje kao da je u zenitu pa je sasvim izvjesno da će mu Real produljiti ugovor i na iduću sezonu. Nakon utakmice komentirao je da će se lako dogovoriti s klubom, a koliko je i dalje opčinjen nogometom pokazao je sinoćnjom objavom na Twitteru.

Fotografija koja sve pokazuje

"Svakim danom sve više uživam igrajući nogomet", napisao je Luka uz fotografiju s nedjeljnog superkupa koja savršeno oslikava njegove riječi jer na njoj hrvatski kapetan jednostavno odiše čistom radošću.

Modrić igra svoju jubilarnu desetu sezonu u Realu, a ovaj superkup mu je 17. osvojeni trofej. Odavno je govorio da mu je san zaigrati na potpuno renoviranom Santiago Bernabeuu, koji će biti dovršen krajem godine. Kako stvari stoje, klub će mu rado ostvariti taj san produljenjem ugovora na još jednu sezonu.

Pročitajte više