LIGE PETICE

Luka Modrić ima koronu

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ pozitivan je na koronavirus, objavio je danas Real Madrid na svojim službenim stranicama. Hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Real Madrida dobio je danas pozitivan test na koronavirus, a, osim njega, pozitivan je i Brazilac Marcelo.

"Real Madrid ovim putem objavljuje da su Luka Modrić i Marcelo pozitivni na koronavirus", kratko navodi španjolski klub u svom službenom priopćenju.

Nedavno bili zaraženi i košarkaši Reala

Marca javlja da su nogometaši odmah stavljeni u izolaciju te da se prate svi zdravstveni protokoli. U nogometnoj momčadi Real Madrida nije bilo recentnih slučajeva koronavirusa, ali je zato košarkaška ekipa imala problema s pandemijom.

Trener Pablo Laso i centar Thomas Heurtel propustili su euroligašku utakmicu protiv Albe Berlin ranije ovog tjedna zbog zaraze koronavirusom.

Cijepljeni su

Ove vijesti znače da će cijela momčad Reala sljedećih nekoliko tjedana biti pod pojačanim oprezom i u karanteni kako bi se spriječili novi slučajevi.

Jasno je da će Modrić i Marcelo propustiti utakmicu s Cadizom u nedjelju, a korona-protokol u Madridu je takav da ih sada čeka 10 dana izolacije jer su cijepljeni. Da nisu, izolacija bi trajala dulje.

Pročitajte više