Luka Modrić: Nema ponude zbog koje bi otišao u Hajduk

DINAMOV kreator igre, mladi Zadranin Luka Modrić, igrač je od kojeg se ove sezone puno očekuje. Na njemu Kuže bazira svoju igru, a u neku ruku trebao bi biti zamjena za Niku Kranjčara.

"Teško mi je govoriti o tome tko je bolji igrač, ja ili Kranjčar. Ali ja nikad ne bi išao u Split. Ne postoji ponuda koja bi me privukla u Hajduk." - kazao je Dinamov veznjak.

Prošle sezone briljirao je u Interu, a isto se od njega očekuje ove sezone u plavom dresu.

"Malo mi je žao što proljeće nisam proveo u Interu, iako je moja velika želja bila povratak u Dinamo. Nitko nije mogao predvidjeti kako će se razvijati situacija u Maksimiru, a da smo u Zaprešiću ostali kompletni, tko zna, možda se na kraju Hajduk ne bi radovao..." - nastavio je svoju priču Modrić, osvrčući se na prošlu sezonu.

Ipak, nova sezona je počela, a mnoge oči uprte su upravo u njega. Konkurencija u Dinamovoj svlačionici iznimno je jaka, a u udarnoj postavi samo je 11 mjesta.

"Sezona je duga, i bit će dovoljno mjesta za sve. Zavisti sigurno nema, barem ja to ne osjetim." - potvrdio je Modrić dobro stanje u Dinamovoj svlačionici.

A o vječnom rivalu, splitskom Hajduku, od Modrića zasad samo pohvale.

"Pobijediti 6:0 nije lako niti manje kvalitetnu momčad od Osijeka. Hajduk je uzeo i Superkup, pa ako je suditi prema početnim rezultatima, gospodin Blažević stvarno nije loše otvorio splitsku epizodu. A za Hajduk ćemo protiv Debrecena zasigurno navijati, jer je prolaz Splićana u interesu hrvatskog nogometa." - spretno se snašao Modrić.

Poznata priča o Dinamu i Hajduku kao da nikad neće dobiti svoj epilog. Osim ako se u utrku za naslov ne uključi netko treći, a kako Modrić tvrdi, najviše izgleda za to ima klub s Kantride.

"Iz drugog plana treba pripaziti i na Zagreb, kojeg sam gledao protiv Slaven Belupa. Bit će vrlo neugodni." - kazao je Luka.

O Cibaliji niti riječi. Činjenica je kako sve osim pobjede nikako ne može biti dobar rezultat. Ostaje nam vidjeti kako će Dinamovci snaći u prvoj prvenstvenoj utakmici, s obzirom da su željni dobrih rezultata. Možemo slobodno reći, i više no željni. Oni moraju pobijediti, jednako kao što moraju dokazati da je debakl u prošloj sezoni bio čista slučajnost.

A Modrić će biti važna karika u spajanju ambicija i konkretnih rezultata. Tješi činjenica kako je više no spreman na ono što ga čeka.

Ozbiljno i sigurno, Luka je za Sportske novosti zaključio:

"Zoran Mamić, Marić, Mitu, Bosnar, sve su to sjajni igrači koji su unijeli rutinu i iskustvo u svlačionicu, a o kvaliteti da i ne govorim. U Vinkovce idemo isključivo po pobjedu. Ali, nogomet je nepredvidljiv, a fraza da danas svi igraju nogomet, koliko god da je otrcana, toliko je i istinita."

Pročitajte više