Luka Rakitić: Bild laže!

OTAC darovitog hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, Luka, demantirao je za Totalsport vijest da se njegovom sinu prijeti smrću...

S ocem Schalkeove zvijezde kontaktirali smo poslijepodne, nekoliko sati nakon što su njemački mediji objavili da je Ivanu Rakitiću život ugrožen:

"Molim vas pomozite da se ta neistina demantira. To je naprosto laž. Supruga mi je u suzama, sve otkako je na TV postaji DSF pročitala tu glupost. Mi ovdje sasvim normalno živimo, bez ikakvih problema, ne razumijem kome je sve ovo potrebno, ispričao nam je Luka Rakitić.

Vijest o pismu u kojem se Ivanu Rakitiću prijeti smrću objavio je njemački Bild, a ubrzo su je prenijeli mnogi njemački i švicarski mediji.

"Navodno sam Bildu dao izjavu u kojoj tvrdim da ću danas zatražiti zaštitu policije. Kontaktitrao sam Bild i tražio da mi objasne odakle ta informacija? Ni u kakvoj policiji nisam bio, jedini točan podatak iz tog članka je da doista obitelj putuje u Gelsenkirchen, napomenuo je gospodin Luka te istaknuo:

"Idemo se u Gelsenkirchen veseliti našem sinu, koji je sjajno započeo sezonu. Tako smo ponosni na njega. Sve je napravio u životu sam, svojom glavom, svojim nogama. Čitava ova neistina nas time više pogađa", zaključio je otac novopečenog hrvatskog reprezentativca koji će se navijačima, sasvim izvjesno, predstaviti protiv Bosne i Hercegovine, 22. kolovoza u Sarajevu...

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više