Luka Vušković debitirao u Poljskoj. Njegova momčad izgubila 6:0

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

LUKA VUŠKOVIĆ (16) je upisao svoj debitantski nastup u prvenstvu Poljske. Podsjetimo, Vušković je prije pet mjeseci potpisom za Tottenham postao najskuplji izlazni transfer u povijesti Hajduka, a Bijeli su svog igrača prodali za odštetu od 11 milijuna eura. Budući da se njegov transfer u Englesku ne može službeno realizirati do 2025. godine, kada će napuniti 18 godina, Hajduk ga je u dogovoru s engleskim klubom poslao na posudbu u poljski Radomiak Radom.

Oni su danas gostovali kod Cracovije i teško su poraženi rezultatom 6:0, a na utakmici su uspjeli zaraditi i dva crvena kartona. Prvo isključenje su zaradili već u drugoj minuti, tako da je utakmica bila jednosmjerna ulica. Vušković je u igru ušao u 66. minuti utakmice nakon što su domaćini već vodili 5:0, a do kraja utakmice su gosti primili još jedan gol i zaradili još jedan crveni karton.

Istaknimo i da je peti gol Cracovije u 65. minuti zabio još jedan bivši igrač Hajduka, Jani Atanasov, i to niti minutu nakon ulaska u igru. Njemu je to bio drugi ligaški gol ove sezone i prvi od rujna prošle godine. Njegov gol te sve ostale pogotke s utakmice možete pogledati OVDJE.

 

Pročitajte više