Luka Vušković govorio o bratu Mariju, koji je suspendiran zbog dopinga

Screenshot: Hajduk Digital TV

HAJDUK je pobijedio Šibenik 3:2 na Šubićevcu u dramatičnoj završnici utakmice 27. kola SuperSport HNL-a. Momčad trenera Ivana Leke vodila je 3:0 golovima Marka Livaje iz 45., Jana Mlakara iz 53. i Rokasa Pukštasa iz 60. minute, no domaćin je osigurao dramatičnu završnicu, u kojoj su zabili Ivan Dolček u 64. minuti i Zoran Kvržić u sudačkoj nadoknadi.

Utakmicu je komentirao 16-godišnji, najveći talent Hajduka Mario Vušković. "Mislim da smo bili vrlo dobri do prvog pogotka koji smo primili. Malo smo se uspaničarili, ali bitno je da smo pobijedili i da nastavljamo dobivati", izjavio je Vušković za Hajduk Digital TV.

Vuškoviću je to bio peti nastup za prvu momčad Hajduka za koju je debitirao u derbiju s Dinamom. Mladi stoper odgovorio je pitanje o suradnji s Portugalcem Ferrom. "Dobri smo, u dobroj smo formi. Dobili smo zadnje tri utakmice. Dobro radimo na treninzima i slažemo se na utakmicama", izjavio je Vušković.

Luka Vušković govorio o suspendiranom bratu Mariju

S obzirom na to da je Hajduk primio kasni gol u sudačkoj nadoknadi, nakon čega su Šibenčani tražili i kazneni udarac kojim bi mogli doći do izjednačenja, Vušković je odgovorio na pitanje je li momčad ulovila panika u tim trenucima. 

"Mogu reći da smo bili smireni, bili smo kompaktni do kraja. Moramo više paziti na odbijene lopte, ali mislim da je sve u svemu bilo u redu", poručio je Vušković. Podsjetimo, Lukin brat Mario kao igrač HSV-a suspendiran je na dvije godine nakon što je proglašen krivim za korištenje dopinga. HSV ima pravo na žalbu, a Abendblatt je objavio kako bi presuda mogla biti oborena.

"On i ja se non-stop čujemo. Živimo skupa, braća smo i nadam se da će biti sve najbolje. Ima podršku svih ljudi koji ga poznaju", zaključio je Luka Vušković.

Pročitajte više