Subašić poludio nakon dosuđenog penala i napao igrača Lyona pa skinuo udarac s bijele točke

Foto: Getty Images / Guliver Image

DANIJEL Subašić sprječio je veću katastrofu Monaca na domaćem terenu protiv Lyona. Gosti su slavili 3:1 u derbiju 18. kola francuskog Le Championata. Nica bježi Monacu četiri boda, a Subašić i društvo su propustili su priliku dodatno pobjeći PSG-u i dopustili Lyonu da im se približi na samo pet bodova, ako dobije zaostalu utakmicu.


Subasic, Glik et Valbuena - Monaco VS Lyon by Au-taquet

Lyon je poveo već u 29. minuti golom Ghezzala, a raspad Monaca je započeo isključenjem Mendyja koji je pri kraju prvog poluvremena morao na tuširanje nakon izravnog crvenog kartona.

Sudac prekinuo utakmicu u drugom poluvremenu

U 55. minuti Glik je srušio Fabinha u šesnaestercu, a sudac je pokazao na bijelu točku. Subašić je skočio i nasrnuo na Valbuenu koji je nešto šaptao sucu, potom je izbio opći kaos i sudac je morao nakratko prekinuti utakmicu.

Subašić je dobio dio zadovoljštine obranivši penal Alexu Lacazetteu, no u 60. Valbuena je udvostručio prednost gostiju i poništio obranu hrvatske jedinice. Bakayoko je u 70. nakratko vratio neizvjesnost, ali trajala je samo do 87. minute kad je Lacazette drugi put matirao Subašića i osigurao tri boda Lyonu.


> Balotelli ponovno junak francuske senzacije

Rezultati:

Monaco - Lyon 1:3
Caen - Metz 3:0
Nica - Dijon 2:1
Marseille - Lille 2:0

 

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Pročitajte više