Lyon želi Ševčenka; a tko ga ne želi?

ZA FRANCUSKE prilike, već godinama nedodirljivi Lyon, želi napokon ostaviti dublji trag u Ligi prvaka i planira u skoro vrijeme dovesti Andriya Ševčenka, koji je njihov prvi pick.

Druga opcija je napadač Juventusa, David Trezeguet, a posljednja napadač St. Etienne-a, Frederic Piquionne, piše Eurosport.

Lavovi su posljednjih godina okupili uistinu kvalitetnu momčad, ali im za veliki rezultat, (ako to nije pet uzastopce osvojenih nacionalnih prvenstava), potreban napadač ekstra klase, time ne umanjujući kvalitete i zasluge Johna Carewa, Freda i mladoga Benzeme.

Prijelaz Ševčenka donedavno je bio moguć, ali je jučer ukrajinski napadač obznanio kako ne namjerava napustiti Chelseae.

David Trezeguet bi po svemu sudeći mogao karijeru nastaviti u Argentini, u koju bi pak otišao zbog poziva Diega Maradone. Na kraju ostaje samo Piquionne, koji, iako iznimno učinkovit napadač, možda nije baš ono što treba Lyonu.

Lyonu treba napadač zvijezda, ali zvijezda koja će zabijati, jer će samo tako Lyon probit onu tako priželjkivanu barijeru, polufinale Lige prvaka i tako odlučivati o prvaku starog kontineta.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više