Machado zaustavio glasine: Nije istina da sam odbio biti rezerva klincima protiv Seville

Foto: Hina

PAULO MACHADO, jedan od najbolje plaćenih igrača u Dinamovoj svlačionici, nije bio ni na klupi protiv Seville, a nakon utakmice novinarima je dobacio "zdrav sam, sve je u redu sa mnom što se toga tiče", te tako otklonio mogućnost da je utakmicu propustio zbog ozljede. U dijelu medija pojavili su se napisi kako nije bio u kadru jer je odbio biti "rezerva klincima", ali danas su iz Maksimira sve demantirali, trener tvrdi da je Machada sačuvao za Cibaliju, a Portugalac poriče neposluh.

"Paulo je odigrao puno utakmica nakon ozljede i njegov izostanak protiv Seville bio je isključivo u cilju da ga se odmori. On je profesionalno primio moju odluku i nije pravio baš nikakve probleme. Uostalom, dan kasnije normalno je trenirao s momčadi te konkurira za utakmicu sa Cibalijom. Zar mislite da bi bilo drugačije da je odbio klupu," pita se trener Ivajlo Petev.

"Ne znam zbog čega se konstantno pojavljuju neistinite priče o meni. Prihvatio sam odluku trenera, razgovarali smo, složili smo se da pauziram utakmicu sa Sevillom i nije bilo nikakvog problema. Nakon Seville vratio sam se treninzima i sve je u redu. Profesionalac sam i ne želim da mediji iznose neistine o meni," rekao je za službenu stranicu nakon pojave napisa u medijima Paulo Machado.

Pročitajte više